Pakket NL
De pakketten die je bestelt worden bezorgd door DHL. Binnen Nederland betaal je per verzending je € 5,50 aan verzendkosten. Wat krijg je hiervoor terug?

  • Je items worden verpakt in een stevige kartonnen doos.
  • Binnen 5 werkdagen ontvang je het pakket.
  • DHL biedt het pakket aan. Ben je niet thuis? Dan geven ze het af bij de buren.


Brievenbuspakket NL
Sommige items zoals stickers, kaarten of labels worden in een bubbeltjesenvelop verstuurd, wanneer je er 1 of 2 besteld. Dit kost € 3,95. Deze bubbeltjesenveloppen worden verzonden via PostNL. Bestel je verschillende items, dan verpakken we die samen in een kartonnen verzenddoos.

Vanaf €50,- verzenden we je pakket gratis binnen Nederland!

Verzending naar het buitenland
Ook vanuit België kun je bestellen via de webshop. Tijdens het bestelproces zie je de verzendkosten. Voor pakketten is dit € 15,-.

Woon je in een ander land? Stuur dan een mail naar info@bruutwonen.nl. Vermeld wat je wilt bestellen en wat je adres is. We kunnen dan op basis van het gewicht van het pakket de exacte verzendkosten bepalen.

Ophalen in Rotterdam
Wil je verzendkosten besparen en je bestelling ophalen? Dat kan. We zitten in Rotterdam op de Overschiese kleiweg 49, vlakbij Rotterdam Airport. Omdat we niet altijd aanwezig zijn, graag even een ophaalmoment afstemmen via info@bruutwonen.nl.

Hoe werkt het als ik mijn bestelling terug wil sturen?
Is het de verkeerde maat? Valt het product tegen? Dat kan altijd gebeuren. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Ben je niet blij met je aankoop? Geef dit aan ons door binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
  • Stuur een mail naar info@bruutwonen.nl. Vermeld om welk item het gaat en vergeet het ordernummer niet. Vermeld ook op welk IBAN rekeningnummer je het retourbedrag wilt ontvangen.
  • Je ontvangt een mail met de retourbevestiging.
  • Stuur het item in de originele verpakking terug. Let op! De kosten van het verzenden moet je zelf betalen. Een ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd pakket wordt niet geaccepteerd.
  • Items moeten binnen 14 dagen na de retourbevestiging geretourneerd zijn.
  • Het is belangrijk dat de verpakking van het item nog in originele staat is. Textiel mag niet gewassen zijn. De items mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Anders kunnen we ze niet meer terug nemen.
  • Stuur het retourpakket naar: Bruut wonen, Overschiese Kleiweg 49, 3045PP Rotterdam.
  • Na ontvangst van het retourpakket maken we het aankoopbedrag, zonder verzendkosten, naar je over.