Bruut wonen staat in verschillende conceptstores. Op deze manier kun je de items zien, vastpakken en even aan het materiaal voelen. Soms is het namelijk best lastig een product voor te stellen aan de hand van een plaatje in de webshop. En je hoeft geen verzendkosten te betalen! In de conceptstores staat een deel van onze collectie en worden de items regelmatig vernieuwd. Maar op deze site vind je de complete collectie van Bruut wonen.

KEET Rotterdam

Photo
Bruut wonen is met een klein assortiment te vinden bij KEET Rotterdam. KEET biedt webshops, beginnende ondernemers en labels een fysiek verkoopplatform. Dit platform is voor ondernemers die vaak niet over een eigen verkooppunt beschikken. We leggen als het ware een brug tussen de webwinkels en de stenen winkels. Voor de hedendaagse consument is KEET een interessante nieuwe shopping ervaring. Het is meer een beleving. We hebben een plek gecreëerd waar je kunt werken, brainstormen, winkelen én goede koffie kan drinken.

www.keetrotterdam.nl Oppert 2a Rotterdam

INSTORE Delft

Photo
INSTORE conceptstore is een mini warenhuis aan één van de oudste grachten van Delft vol met spullen die het leven een beetje mooier maken. Een plek om je garderobe een update te geven, het perfecte cadeau te kopen of inspiratie op te doen. Je kunt zelfs plaatsnemen in de kappersstoel. En ga de deur niet uit zonder een bosje veldbloemen of een hippe cactus!

Met INSTORE conceptstore geven ze een podium aan gevestigde merken en opkomende talenten. Stuk voor stuk labels waar ze zelf blij van worden en die nergens anders in Delft te vinden zijn. Van eigenzinnige modemerken tot originele hebbedingen en eyecatchers voor je interieur. Er is altijd iets nieuws te ontdekken. Zien we je snel? De espresso staat klaar.

www.instore-conceptstore.nl Voldersgracht 18 Delft

Conceptstore Dordrecht

Photo
Een combinatie van hippe en creatieve producten. Dat is wat je tegenkomt bij een bezoek aan de conceptstore aan Voorstraat 396 in de Dordtse binnenstad. Je vindt er een uniek aanbod aan woonaccessoires, sieraden, DIY producten, kinderartikelen en papierwaren.

www.indie-ish.nl/Concept-store-dordrecht, Voorstraat 396 in Dordrecht